Quick start یا کویک استارت چیست؟
Quick start از قالب ها و پکیج آماده ی نصب تهیه می کند و به راحتی می توانیم قالب یا محتوای سایت آماده شده ی خود را به صورت کامل همراه با مطالب و قالب بندی تهیه شده به روی هاست دیگری انتقال دهیم. همانطور که از اسم Quick start مشخص می باشد یک بسته ی نصبی ساده یا آسان می باشد که در کمترین زمان ممکن نصب می گردد و نیاز به دانش فنی خاصی ندارد.
کاربر گرامی برای مشاهده عکس ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
به صورت کلی بسته ی نصبی Quick start برای کسانی مناسب می باشد که فعالیت هایی نظیر تهیه و فروش قالب انجام می دهند و برای نصب قالب هایشان در سایر سایت ها باید به مشتریانشان بسته ی نصبی قالب ها را ارائه کنند و یا برای کسانی مفید می باشد که تمایل دارند محتوای سایت خود را اعم از قالب، تنظیمات، مطالب و … به هاست دیگری به سادگی منتقل نمایند. در این روش نیازی به بکاپ گیری از فایل ها و پوشه ها و همچنین استخراج پایگاه داده ی سایت نمی باشد و با ایجاد یک بسته ی نصبی به سادگی می توانید همین محتویات را همراه با فایل ها به محل دیگری منتقل نمایید و در هنگام نصب نیز اطلاعات درون پایگاه داده به پایگاه داده ی جدید ایمپورت می شوند. این کار برای انتقال سایت از لوکال هاست به هاست نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربردهای کویک استارت
یک Quick start ، یک نصب ساده، کوتاه مدت و سریع می باشد که همراه با هسته ی CMS یا Content Management System (سیستم مدیریت محتوا) و قالب نیز نصب می گردد و دارای محتویات نمونه یا همان نوشته ها و مطالب مشخص شده در زمان تهیه ی بسته ی نصبی آسان می باشد.
کاربر گرامی برای مشاهده عکس ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
در Quick start چیدمان مطالب و عناصر قالب ها به همراه تنظیمات اعمال شده ی اولیه همگی حفظ شده و با هر نصب به صورت کامل بر روی میزبان جدید نصب و پیکربندی می شود و مشابه نمونه ی اولیه خواهد شد و تفاوت چندانی با نصب یک سیستم مدیریت محتوای جوملا یا وردپرس خام نخواهد داشت.
تفاوت بسته نصبی با یک قالب جوملا این است که در بسته نصبی شما یک جوملا دارید که در آن مطالب ، منو ، ماژول را ایجاد نموده اید و سپس قالب خود را بر روی جوملا نصب کرده اید و یک وب سایت آمده طراحی نموده اید اما قالب جوملا به تنهایی یک پوسته شامل عناصر گرافیکی می باشد ، برای ایجاد یک بسته نصبی از سیستم مدیریت محتوا جوملا خود و قالبی که بر روی آن نصب نموده اید ابتدا مراحل زیر را انجام دهید و سپس فقط کافیست که بسته نصبی قالب را در لوکال هاست یا هاست خودتان نصب کنید ، که در صورتی که تمایل دارید جوملا خود را بر روی یک هاست نصب نمایید ، سرویس هاستینگ شما باید با جوملا و قالب های آن سازگاری داشته باشد در غیر این صورت احتمال بروز مشکل زیاد است ، توصیه ما این است که از سرویس های هاست جوملا که مخصوص جوملا می باشد استفاده نمایید .
برای ایجاد بسته های نصبی می توان از کامپوننت Akeeba نیز استفاده کرد که ما آن را توصیه نمی کنیم به این دلیل که این کامپوننت با برخی از سرورها ناسازگاری داشته و در مراحل نصب ممکن است شما را دچار مشکل کند، در هر صورت بهتر است بسته نصبی را به صورت استاندارد تولید کنیم.